1xbet MK bonus 100%

Кои бонуси ги нуди букмејкерски сервис 1xbet?

1xbet MK bonus Бонус за депозит. Бонус во 1xbet може да се добие веќе во првиот депозит, до 100%, но не повеќе од 100 евра. Услов да се добие бонус е регистрација и плаќање на првиот депозит во износ од најмалку 10 €. Тогаш бонусот ќе биде префрлен веднаш.

Меѓутоа, за да добиете бонус за добредојде, мора да ги исполнувате следните услови. Прво, бонус може да добие само таква сметка на 1xbet, која има целосно пополнет профил. Второто ограничување се однесува на прометот на бонусот. Под сегашните услови, бонусот мора да биде најмалку 5 пати ротиран во акумулираните облози. Секој акумулациски влог треба да содржи најмалку 3 облози или повеќе. Најмалку 3 облози во акумулаторот исто така треба да имаат стапка од 1.40 или повисока. Прометот ќе биде признаен од 1xbet.com само ако сите облози во горенаведениот износ ќе бидат извршени.

1xbet Регистрација – бонус 100 €/£/$ »
Без да ги исполнувате условите опишани погоре, не можете да ги повлечете средствата од вашата сметка на 1xbet. Бонусите или добивките од бонус средствата ќе се сметаат за неважни.

Бонусот 1xbet не може да се комбинира со други промоции. Дозволен е само еден бонус на корисник. Ако се обидете да го заобиколите правилото погоре, ризикувате да се изложите на казна. Во екстремни случаи, може да се случи дури и бришење на сметката и губење на сите средства. Ако не сте заинтересирани за бонусот, можете да го откажете порано.

Редовни промоции

Во моментот, обложувачкиот сервис 1xbet нуди широк спектар на промоции кои редовно се обновуваат. Интересен е, на пример, бонус, кој може да се добие како поддршка по серија на изгубени облози.
Услови на бонус за серија од неколку изгубени облози по ред: број на изгубените облози треба да биде најмалку 20 по ред во период од 30 дена. Овој бонус е обично oд 100 до 500 долари, во зависност од тоа колку изнесувал првичниот депозит. Во случај на таков бонус, важно е да се запомни дека ако сме избрале акумулирани облози, тие треба да се однесуваат на различни спортови и различни резултати. Инаку го губиме правото на бонус. Read more here

Треба да се нагласи дека 1xbet во моментов не нуди бонус за повторно полнење (bonus reload). Исто така не можете да се вклучите во било каква reload програма за лојалност.

Бонус игри

1xbet бонус игри се 1xМемо, 1xЛотарија, 1xКовчег, 1xСеф, Тркало на среќата и дневна лотарија. Принципот на ваквите игри е да се добијат вонредни награди или да се соберат бонус поени, но правилото е дека колку повеќе играме, толку е поголема шансата да ги собереме.

Кои бонуси ги нуди букмејкерски сервис 1xbet?
4.8 (95%) 4 votes