1xbet MK bonus 100%

1xbet техничка поддршка

1xbet MK contact Како изгледа техничката поддршка на 1xbet? Букмејкерскиот сервис сега има веб-сајтови кои се целосно локализирани на околу 35 јазици и ви овозможува да се обложувате во неколку десетици валути. Заедно со ова, постои и техничка поддршка, која се нуди на десетици јазици. Дали го има и вашиот јазик, можете да проверите на листата на страницата. Целосната верзија на условите на трговија е исто така достапна тука, но за жал, од нив не се очекува да бидат преведени на сите достапни јазици. Најдобро решение е да знаете англиски јазик.

Како можете да контактирате со техничка поддршка 1xbet?

E-пошта

Првата можност е да контактирате во секое време со техничката поддршка 1xbet преку е-пошта на info-en@1xbet.com. Оваа адреса е наменета за општи прашања, а операторот исто така нуди контакт со одделот за безбедност на security-en@1xbet.com. Другите контакти не се наменети за корисниците, туку за потенцијалните деловни партнери и претставници на медиумите.

1xbet – телефон

Прашањата за техничка поддршка на 1xbet исто така може да се решат по телефон. Поддршката е достапна преку телефон 8 (800) 555-51-81. Забелешките на клиентите се решаваат деноноќно.

Формулар за контакт

На страниците 1xbet.com постои и формулар преку кој можете да контактирате со сервисот за обложување. Само внесете ја својата е-маил адреса, на која во рок од 24 часа би требало да го добиете одговорот.

1xbet техничка поддршка
4 (80%) 3 votes